Kalligrafie

Iets wat ik nog nooit had gedaan is kalligrafie, ik besloot het deze week eens uit te proberen, en ik vind het echt superleuk!

Ik vind het heel erg leuk om nieuwe dingen uit te proberen, en dat is ook wat ik deze week heb gedaan. Hier onder de categorie Creative wil ik vaker nieuwe dingen gaan uitproberen die te maken hebben tekenen en schilderen.

Deze week koos ik dus voor kalligrafie, ik zie dit vaak voorbijkomen op Pinterest en Instagram. Ik vind het er altijd zo leuk uitzien!

Ik koos een paar quote uit die mij wel aanspraken en besloot het zelf eens te gaan proberen. Ik haalde mijn vulpen weer uit de kast, die ik sinds groep 8 niet meer heb gebruikt.

dscn8498

Dit zijn de drie die ik uiteindelijk het beste gelukt vond!

dscn8502dscn8501dscn8500

Eentje die ik iets minder goed gelukt vond heb ik nog wel gebruikt als telefoonhoesje, wat ik er ook wel heel leuk vond uitzien!

DSCN8495.jpg

De conclusie is dat het best lastig is in het begin, je moet echt oefenen met mooie letters creëren, maar als je er een paar hebt gemaakt gaat het snel al beter. Ik heb veel inspiratie van Pinterst gehaald, als je calligraphy intypt vind je veel ideeën en inspiratie.

Ik ben zeker van plan het vaker te doen want het is echt heel leuk en met een beetje oefenen is het helemaal niet moeilijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s