Sweaters en Blousejes

Het. Is. Koud. En niet zo’n beetje ook. En wat draag ik het liefst met deze kou, juist, sweaters. En voor de afwisseling met een blouseje eronder!

Ik houd erg heel erg van om lekkere warme sweaters te dragen, maar elke dag alleen een sweater is zo eentonig. Ik vind het daarom heel erg leuk om er een blouseje onder te doen, dit geeft het meteen een hele andere uitstraling.

Het ziet er net wat chiquer uit, en het natuurlijk ook extra warm met nog een laagje.

Je kunt echt eindeloos combineren met blousejes en sweaters. Gebreide sweaters, baseball sweaters… Noem het maar op.

Ook in blousejes heb je heel veel mogelijkheden, je kunt gaan voor een simpele witte, wat heel classy staat, of voor een met een leuk printje, dat maakt je outfit net weer wat speelser.

DSC_0356.JPG

Ik vind het ook altijd heel erg leuk als niet alleen het kraagje boven de blouse uitsteekt, maar als ook de blouse aan de onderkant onder je sweater uitkomt, het maakt de outfit echt af!

DSC_0368.JPG

Dit zijn drie van mijn favoriete combo’s. Links zie je mijn groene sweater met een gestreept blouseje eronder. Het staat zo schattig, ik vind het heel erg leuk dat het blouseje geprint is, het valt wel lekker op!  (sweater: H&M – blouse: H&M)

In het midden heb ik een zwarte sweater met wat glittertjes, omdat deze al snel heel saai en donker is vind ik het heel erg leuk er een lichtere en vrolijkere blouse onder te dragen, zoals deze lichtroze! (sweater: Primark – blouse: C&A)

En als laatste mijn okergele sweater, bij deze vind ik een spijkerblouse heel erg leuk staan, deze kan natuurlijk onder alle drie maar ik vind hem hieronder het leukst. Doordat het best verschillende kleuren zijn is het een bijzondere combinatie, maar dat vind ik juist leuk! (sweater: H&M – blouse: Hema)

Als je het mij vraagt zijn blousejes onder een sweater echt een perfecte combi! Je kunt er eindeloos veel kanten mee op, het kan op een broek, maar ook op een rokje. Je kunt er een leuke ketting op dragen, of een warme sjaal.

Dus zoek jij nog iets om je de komende winterdagen warm te houden, dan is dit zeker een goede tip!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s