WIDM? & Imagine Dragons

Op deze luie zondag, weer even een kletsartikeltje. Lekker simpel, even wat dingetjes met jullie delen, zoals het nieuwe nummer van Imagine Dragons!

Ik had eigenlijk geen artikeltje klaarstaan voor vandaag dus ik dacht, laat ik maar weer eens een lekker simpel kletsartikeltje schrijven. Ik heb altijd heel veel te vertellen, dus dat doe ik dan af en toe ook maar eens!

Als eerste, ja, wie is de mol? Weten jullie het al, want ik dus echt niet. Wie is de mol is echt een van mijn favoriete programma’s (die op de Nederlandse TV te zien is). Maar ook dit jaar heb ik weer eens geen idee wie de mol is. Ik ben daar zo slecht in. Ik hoor van verschillende mensen de theorie dat er dit jaar 2 mollen zijn, maar daar twijfel ik aan. Het zou kunnen, maar het zou ook wel het hele spel verpesten. Op dit moment verdenk ik toch Jochem en Thomas, ook al is Jochem wel echt overdreven verdacht. En zouden Sanne of Diederik ook best de mol kunnen zijn… Moeilijk. Wie verdenken jullie?

Genoeg WIDM, een ander iets, waar ik een nog grotere fangirl van ben. Imagine Dragons! Ze hebben twee weken geleden eindelijk weer een nieuw nummer uitgebracht, en hij is echt geweldig!

Ik vind het echt een van hun leukste nummers, al kan ik eigenlijk niet kiezen omdat ik ze bijna allemaal wel heel leuk vind haha. Maar deze staat ook zeker heel hoog in het lijstje! Ik heb het lied echt al non-stop aanstaan sinds dat hij uitkwam. Love It!

Oh, nu we het toch over televisie hebben, ik ben ook helemaal verslaafd aan Gossip Girl, ik ben nu net begonnen met seizoen 5, wat betekend dat ik hem al bijna uit heb. Nouja, nog twee seizoenen maar toch, series zijn zo ontzettend verslavend!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s