Lente-proof wall

Eindelijk! Ik heb zo lang gewacht op dit weer! Het is deze week (alleen vandaag dus niet…) heerlijk buiten en ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe blij ik daarvan word. Weer T-shirts kunnen dragen en buiten foto’s maken. Super! Maar niet alleen ik ben lente-proof, natuurlijk moest mijn kamer dat ook worden ?  Ik ben dus weer eventjes bezig geweest om mijn kamer ook lente-proof te maken.

Interieur is ook een van de dingen die ik ontzettend leuk vind, dus als er dan weer aanleiding is om iets in mijn kamer te veranderen doe ik dat met liefde en plezier 😉 En aangezien het zonnetje nu doorgebroken is en het echt lente is, vond ik het wel kunnen om ook mijn muur wat op te fleuren.

 

Vrolijke kleurtjes, bloemetjes, cactusjes, Yeaah! ?

De cactusjes zijn overigens niet echt 😉 Ze zijn van stof, oma heeft ze voor me gehaakt, zo leuk. Ik wil ook heel graag wat echte planten in mijn kamer, want nu is alles nep. Maar je weet hoe het gaat, alles wat leeft… kan dood. Dus misschien dat ik het zo maar moet laten wil ik geen plantenmoordenaar worden. Nee hoor, als ik echte cactusjes koopt zal ik heel goed voor ze zorgen!

Kijk dat plaatje met die vlindertjes, ik vind hem zo schattig! Ik heb hem op Pinterest gevonden en ik vind hem echt heel leuk en vrolijk. Hier kun je nog meer printables vinden, en als je even doorklikt kun je me ook volgen op Pinterest als je het leuk vindt 🙂 Ik ben van plan wat meer borden open te zetten (Nu staan de meeste op privé) dus dan kunnen jullie ook zien wat ik allemaal pin.

 

En natuurlijk, het Imagine Dragons schilderij!

Ik heb deze van mijn ouders gekregen voor mijn verjaardag. Echt een heel gaaf cadeau vind ik! Ik vertelde jullie eerder al dat ik dit ontwerp zelf heb gemaakt met Photoshop. Ik heb hem ook op een shirt staan. En mijn ouders hebben het ontwerp gebruikt en het laten drukken op een groot canvas doek. Ik ben er mega blij mee en hij hangt ook echt geweldig in mijn kamer!

Ik ben weer helemaal blij met mijn kamer 🙂 Ook mijn bureau heb ik even “opgepimpt” (een beetje haat aan dat woord). Maar die laat ik jullie een andere keer zien.

Oh en trouwens, die letter ‘A’ aan mijn muur, zien jullie hem? Ik heb die dus met dubbelzijdig tape vastgeplakt, alleen dat blijft niet altijd even goed zitten… ? Pas lag ik heerlijk te slapen, Boem. Kwam hij dus naar beneden, nou dan schrik je wel als er midden in de nacht ineens iets naar beneden komt vallen. Ik hoop dat hij nu beter vastzit en dat ik niet vannacht weer iets op mijn hoofd krijg.

Geniet van dit mooie lenteweertje deze week! ☀☀☀

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s