Mijn paasweekend

Pasen is dan alweer (bijna) afgelopen, maar ik wilde toch graag nog eventjes mijn paasweekend delen met natuurlijk wat fotootjes. Wij vieren Pasen nooit zo heel erg uitgebreid, eventjes op visite bij familie en that’s it. Maar dit jaar had mama het idee om een paasbrunch te organiseren en zo gelijk mijn verjaardag mee te vieren, waar we nog steeds geen tijd voor hadden gehad.

Dus gingen mama en ik donderdag eventjes zitten om te bedenken wat we voor deze brunch gingen maken. Er kwamen best wel wat man dus het moest wel genoeg zijn. We kwamen uiteindelijk met een hele lijst aan lekkere dingen waaronder mini-quiches, scones, zelfgebakken brood, sandwiches en wafels. Met een volle boodschappenlijst gingen we vrijdag inkopen doen.

Omdat ze vandaag al om elf uur bij ons waren moesten we zondag ook al aan de slag. Samen met papa hebben we alvast wat gebakken. We stuurden mijn broertje op pad om de laatste ingrediënten te halen bij de supermarkt, maar hij kwam met bijna lege handen thuis. Alles was op. Niet heel handig. Dus een paar ideeën moesten weer geschrapt worden. Zondagavond hebben we met het gezinnetje pizzaatjes gebakken, ook heel lekker.

En vanochtend vroeg opgestaan om de laatste dingen te maken. Wat nog best een hoop was. Maar er was genoeg hulp dus we hebben het af gekregen. Een heerlijk paasbuffet met familie en vrienden. Het was heel gezellig.

En zoals je ziet droeg ik mijn nieuwe jurkje waar ik zo gek op ben. Hij komt van United Wardrobe maar daar vertel ik later wel meer over. Ik vond hem in elk geval wel heel leuk voor vandaag.

Iets minder leuk aan vandaag, mijn cameraatje is gestorven. De meeste foto’s maak ik met mijn spiegelreflex camera maar op sommige uitjes is een handcameraatje toch een stuk makkelijker. Maar mijn oude handcamera doet het dus niet meer. Ik heb hem nu zo’n zes jaar dus hij is ookal oud. En ik heb hem ook een aantal keren laten vallen… Ik ga morgen even bij opa langs en hopelijk kan hij hem repareren…. Ik wil hem nog niet missen.

Morgen ga ik een dagje winkelen in Eindhoven en woensdag ga ik met school naar Amsterdam. Twee leuke dagen om naar uit te kijken dus! En weer wat inspiratie opdoen voor artikeltjes 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s