Q&A #3

Mijn laatste Q&A is al een aardig tijdje geleden, 10 maanden om precies te zijn. Dus vandaar, vandaag weer eens een keer een Q&A. Ik had om eerlijk te zijn ook niet heel veel inspiratie voor vandaag. Nouja, ik heb genoeg ideeën alleen geen tijd om die in een blogpost van vandaag te doen. Dus dan maar een Q&A, simpel, en ik hoop ook wel leuk!

Lievelingskleur?
Dat ligt er nogal aan waarvoor 😉 Qua kleren vind ik bordeauxrood, zwart, wit en blauw (spijker) heel mooi. Maar als ik echt alleen kijk naar welke kleuren in zo mooi vind, uhmm. Dat zijn er nogal wat; paars, felroze, mintgroen, lichtgeel, bordeauxrood, donkerblauw en aqua. Ja ik denk dat dit ze ongeveer wel zijn.

Je favoriete pizza?
Quatre fromage, oftewel vier-kazen pizza 🙂 Ik houd van kaas!

Wie is je grootste voorbeeld?
Deze had ik eigenlijk niet, tot een paar dagen geleden dan. Ik kwam de blog van Romy tegen. En ik vind haar manier van schrijven super leuk, ook met haar tekeningen erbij. Ze is zo getalenteerd. En niet alleen kan ze goed schrijven en tekenen, ook heeft ze een mega leuke kledingstijl. Dus ik denk dat ik haar wel een voorbeeld kan noemen, en ook wel een beetje een inspiratiebron.

Wat wil je later voor werk doen?
Tja, daar vraag je me wat. Ik ga volgend jaar Communicatie en Multimedia Design studeren, waar ik overigens heel erg veel zin in heb. Je legt hiermee niet de basis voor maar een beroep, je kunt er later nog enorm veel kanten mee op. Wat ik zelf heel erg fijn vind, want dan hoef ik nu nog niet te kiezen. Maar ik wil graag iets met design gaan doen, het maken en ontwerpen van websites, tijdschriften, apps… Dat soort dingen.

Wat is je lievelingschocola?
Milka! En dan in het speciaal Milka met karamel erin. Er zijn heel veel verschillende soorten en eigenlijk vind ik ze allemaal wel heel erg lekker, maar die met karamel blijven toch favoriet.

Wat zou je doen als je 1 miljoen euro zou krijgen, en het in 1 dag moest opmaken?
BIk zou samen met een paar vriendinnen een flinke shopsessie houden. Gewoon alles kopen wat je leuk vind, even inslaan. Lekker veel eten en veel Starbucks drinken (want dat is echt heel duur… maar zo lekker!) en wat ik aan het einde van de dag over heb zal ik aan een goed doel schenken.

Wat staat er bovenaan je bucketlist?
Een wereldreis maken! Het liefst met vriendinnen, gewoon voor een hele lange tijd reizen en zoveel mogelijk van de wereld zien! Oké, dit hoeft eigenlijk ook niet persé allemaal in een wereldreis te zijn, maar gewoon heel veel landen bezoeken. Ik zou heel erg graag nog eens naar Amerika en IJsland gaan. (En nog veel meer landen of course!)

Mooiste land waar je ooit heen wil?
Oeps, die heb ik al geantwoord! Amerika lijkt me fantastisch, ook omdat het land zo veelzijdig is, elke stukje Amerika is weer anders. En IJsland lijkt me zo geweldig mooi. En Noorwegen, daar wil ik zo graag nog een keertje terug, dat was echt de mooiste vakantie van mijn leven.

Als je voor 1 dag Nederland in eigen handen had, wat zou je dan veranderen?
Hier ben ik slecht in… Ik ga dus nooit de politiek in jongens, niks voor mij. Maar wat zou ik veranderen… Oja, ik weet het al. Ik zou de basisbeurs terug invoeren. Want jeminee, de studenten zitten allemaal met een torenhoge schulden straks. Dus het minder leuke deel van studeren.

 

Dat waren de vraagjes van deze keer, bedankt voor het insturen 🙂 Het waren leuke vragen!

Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om te lezen!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s